Program
Här hittar ni all info om våra eventdagar

Warm Up Party!

 Fredag 17 Maj

Vi laddar upp inför Veberöds dansgala på bästa sätt! 

Kultbandet Drängarna gästar Veberöds Dansgala och bjuder på en festkväll i världsklass!  Drängarna slog igenom 1995, som en bomb, med hitlåten "Vill du bli min fru".  Med nya hitlåtar i bagaget turnerar Drängarna i fullt tempo runt om hela Sverige, ja faktiskt mer än någonsin! 

Björn Rosenström med "Det jävla bandet" gästar Veberöd! Räkna med en galet bra kväll med mängder av odödliga klassiker och galet skön feststämning.  

SoundTrip Var med och fira 25 år-jubileum med ett av Skånes mest väletablerat coverband. Genom stor bredd och variation med en repertoar från schlager, pop, rock, hårdrock, punk, hiphop, disco och mer därtill lyckas detta fantastiska partybandet alltid skapa en stämning som får taket att lyfta. Jens, Micke och Rickard utlovar fest ända in på små timmarna. 

Välkomna till en festkväll i världsklass!

19:00 - 20:00

23:30- 01:30

2030 - 21:45

22:00 - 23:15


Veberöds Dansgala 2019

Fredag 24 Maj

Veberöds Dansgala är äntligen i full gång!

Patrik Isaksson slog igenom 1999 med debutalbumet "När verkligheten tränger sig på". Albumet blev belönat med en Grammis och innehåller hitsinglarna "Du får göra som du vill", "Hos dig är jag underbar" och "Kom genom eld". Våren 2006 deltog Patrik i Melodifestivalen med "Faller du så faller jag", låten gick rätt in på Svensktoppens 6:e plats och spelades flitigt i radio. Under samma period släpptes hans fjärde själbetitlade album som fick ett strålande mottagande, både från publik och recensenter. Bland annat så tycket Aftonbladet att "Det här är utan tvekan hans bästa skiva hittills" 

Hasse "Kvinnaböske" Andersson gästar Veberöds Dansgala 2019 på bästa sätt! Denna folkkära skånska artist har släppt hits sedan 1982 då "Änglahund" tog Sverige med storm. De senaste åren har Hasse släppt nya hits som "Guld och gröna skogar" samt medverkat i melodifestivalen. 

När Prebens Pågar sedan tar över micken så höjer vi pulsen lite till och bjuder på en grymt bra feststämning med mängder av odödliga klassiker!

Varmt välkomna!


Veberöds Dansgala 2019 

Lördag 25 Maj

Välkomna till en lördag i världsklass!

Efter en riktigt trevlig fredagskväll öppnar Lasse och Emil Sigfridsson upp lördagen på bästa sett och bjuder på en fartfylld dinnershow. Under showen kommer det finnas möjlighet att ta del av en stor trevlig grillbuffé. Så boka till matbiljett och njut av en fantastisk show med god mat & dryck!

Charlotte Perrelli, gästar Veberöds dansgala! En fantastisk artist som var med i 2018s upplaga av "Så mycket bättre" och är känd som Sveriges schlagerdrottning. Charlotte bjuder på ett magiskt framträdande man bara inte vill missa! 

Därefter tar Arvingarna över och bjuder på en riktig fest! Arvingarna är superaktuella och favorittippade i årets Melodifestival. Dessutom så firar bandet 30år av fantastisk musik och underhållning!

Efter detta toppar vi lördagen med Magnus Carlsson som bjuder på en feststämning utan dess like.  Vi har sett han på tv, hört han sjunga med Barbados och Alcazar och nu bjuder han på en festkväll med mängder av hits!

Detta är en lördag man inte vill missa!

18:00 Dinnershow  

Lasse & Emil Sigfridsson

.