Vår Story
Folkliga & festliga event sedan 1997

Veberöds Dansgala är en tradition som började redan på 90-talet. Veberöds AIF har år efter år arrangerat fantastiska event som lockat musik och dansälskare från hela landet. Denna tradition ligger föreningen varmt om hjärtat och har stor betydelse för föreningen rent ekonomiskt då intäkterna går tillbaka till föreningen och dess satsning på framtiden.Ny Samarbetspartner

Nytt för i år är att Veberöds AIF har tagit kontakt med en ny samarbetspartner och satsar på framtiden!

Upplevelse i världsklass AB mer känt som Harrys Lund har fått föreningens förtroende och ska tillsammans med föreningens festkommitté erbjuda ett fantastiskt event. Harrys i Lund är en etablerad krog med ett stadigvarande serveringstillstånd. Krogen är erkänd i Lund för att leverera god mat och varm personlig service. 

De har stor kunskap i branschen och vi känner oss trygga att samarbeta ett känt varumärke som Harrys. 

Jesper Eurenius - Styrelse ledamot Veberöds AIF

Harrys Lund

Jag blev väldigt glad när Veberöds AIF kontaktade mig förra året och bjöd in för samtal för ett eventuellt samarbete. Efter att fått en bra bild av vad föreningen står för och målet med dansgalan så känns det väldigt tryggt att titta framåt tillsammans med Veberöds AIF och driva dansgalan tillsammans framåt.

Med föreningens kompetens och erfarenhet av artistbokningar och vår kunskap i mat och service så är jag övertygad om att detta kommer resultera i ett fantastiskt bra evenemang.

Veberöds Dansgala är ett folkligt och festligt event och något som Harrys Lund gärna är en del av. 

- Stanly Lindgren, VD Upplevelse i världsklass AB

Satsar på framtiden

Veberöds AIF och Harrys Lund kommer tillsammans driva dansgalan framåt.  

Nytt för i år, Dansgalan blir Veberödsfesten. Detta för att förtydliga att detta är en folkfest där alla ska känna sig välkomna till fest. Vi vill därför erbjuda en lite bredare repertoar än tidigare upplager av Dansgalan.

Med Harrys Lund som samarbetspartner görs det en stor satsning på maten. En trevlig meny kommer finnas tillgänglig under samtliga evenemangsdagar och kommer hålla hög kvalitet. Det kommer även erbjudas en stor grillbuffé. Något vi tycker är viktigt då mat är en viktig del av en helhetsupplevelse.

Redo att köpa biljett?